Openbare lezing Joseph Oubelkas

Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Openbare lezing Joseph Oubelkas

28 januari 2016 @ 19:00 - 22:00

| €30,00

Wanneer Joseph spreekt is iedereen stil.

Joseph Oubelkas, geboren en opgegroeid in het Brabantse dorp Raamsdonksveer is een succesvol IT-ingenieur totdat zijn leven in 2004 een bizarre wending neemt. Hij begon aan een zakenreis naar Marokko en wordt daar zonder bewijs of onderzoek veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet heeft gedaan. Tijdens het harde en onrechtvaardige leven in de verschillende gevangenissen bouwt Joseph toch een aantal bijzondere vriendschappen op. Dit verhaal deelt hij in het boek “400 brieven van mijn moeder”.

Sinds de verschijning van het boek in 2011 geeft Joseph lezingen en presentaties voor overheidsinstanties, scholen, universiteiten en het bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Hierdoor heeft hij al tienduizenden mensen mogen inspireren en motiveren. Als vervolg op deze bestseller verscheen in 2014 zijn tweede boek “Gezondheid, Liefde, Vrijheid”, waarin hij de worsteling beschrijft met de vrije, maar sceptische wereld.

Focus, neem verantwoordelijkheid, bepaal doelen en bereik ze.  Als je écht iets wilt, lukt het je.  Maar je moet het wel zelf doen! – Joseph Oubelkas

Meld je hier aan voor deze openbare lezing

Maak hier alvast kennis met Joseph Oubelkas (fragment uit een interview met Sanny Verhoeven):

Gegevens

Datum:
28 januari 2016
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€30,00
Evenementencategorie:

Organisator

Familie Focus

Locatie

Hotel van der Valk
Nijverheidsweg 35, Maastricht, 6227 AL
+ Google Maps
Website:
http://www.hotelvandervalkmaastricht.nl/