Hoog tijd voor veel buiten-de-kaders-actie en een hoop plezier!

Je bent veel bezig met hoe je het vaderschap invult. Je denkt er over na, leest er over en probeert dingen te doen die je dichter bij je eigen waarheid brengen. En ondertussen doe je je werk, zorg je voor je kinderen, probeer je een goede partner te zijn etc. Dat is allemaal niet niks.

Natuurlijk ben je bent trots op je kinderen en geniet je volop van de mooie momenten. Maar er zijn ook dingen die niet zo lekker gaan. Valkuilen waar je regelmatig in stapt, muren waar je telkens tegen aan loopt. Je voelt je af en toe onzeker of gefrustreerd als het gaat om het grootbrengen van je kinderen. En dat is geen fijn gevoel.

Je bent niet de enige. En ik ga je helpen om die blokkades in deze 4-weken-uitdaging op een totaal nieuwe manier aan te pakken.

Vanaf 24 mei tot en met 21 juni – Vaderdag!! – krijg je 10 unieke uitdagingen thuisgestuurd. In je mailbox. Deze opdrachten gaan je helpen om dichter bij de vader te komen die je graag wilt zijn. Die 10 verrassende, leuke, spannende en gave uitdagingen laten je een onvergetelijk avontuur beleven. Mét een grote groep andere vaders!

Geef je hier meteen op voor ‘Meer hout op je vuur!’

Meer hout op je vuur

Wat anderen zeggen over ‘Meer hout op je vuur!':

Door ‘Meer hout op je vuur!’ is het me gelukt om meer vertrouwen te hebben in het vaderschap, mezelf en in mijn kinderen. Door te werken aan mezelf, mijn relatie en hoe ‘aanwezig’ ik ben als vader heb ik gemerkt dat ik zelf de verantwoordelijkheid draag en alles zelf in de hand heb. Dat gevoel maakt je sterk en helpt in de momenten dat het allemaal wat minder makkelijk is. Hartstikke bedankt hiervoor!

Alexander Otto

‘Meer hout op je vuur!’ was voor mij een achtbaan. De opdrachten lijken soms
eenvoudig maar als je ze echt goed wilt uitvoeren gaan ze best diep.
Ze zorgen ervoor dat je jezelf veel beter leert kennen. Het contact met andere deelnemers was super en het is heel fijn te merken dat je niet de enige bent die met bepaalde dingen worstelt.

Eric Kooijman

Door de opdrachten ben ik dichter bij mezelf gekomen, heb ik mezelf beter leren kennen en durf ik er meer te staan als echte vader. Duidelijk, rechtvaardig, speels, moedig, alleen en samen. Het delen met andere vaders doet deugd, geeft goesting en maakt spelen met zowel andere vaders als kinderen zoveel leuker.

Koen Plaisier

Dit gun ik iedere vader!

Bas Waijers